Al 7 jaar tevreden klanten die wij met succes de Health and Safety Coördinatie op werf verzorgen

Waarom een veiligheidscoördinator?

Bij het starten en uitwerken van een bouwproject komt heel wat kijken. Op een bouwplaats zijn er altijd bepaalde risico’s aanwezig. Bovendien zijn er vaak verschillende aannemers tegelijk aan de slag. Daarom zijn er een aantal regels voorzien voor de coördinatie van de veiligheid op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen. De aanstelling van een veiligheidscoördinator is hierbij essentieel.

Wat zijn de taken van een veiligheidscoördinator?

Een groot voordeel bij het aanstellen van een veiligheidscoördinator is dat de risico’s reeds tijdens de ontwerpfase in kaart worden gebracht. Op die manier kan er worden geanticipeerd op de risico’s en gevaren die zich later op de bouwplaats zelf kunnen voordoen.

Bovecoo heeft jarenlange ervaring in de bouw en veiligheidscoördinatie, zowel in de ontwerp- als verwezenlijkingsfase op grote en middelgrote bouwprojecten, infrastructuurwerken, petrochemieprojecten en voor de op- en afbouw van evenementen. Zo biedt Bovecoo een totaalpakket voor veiligheid op de werkvloer.

Veiligheidscoördinator nodig voor jouw bouwproject? Bel dan direct: +32471738270

Over Bovecoo

Actief sinds 2014 op het hele nationale grondgebied wat betreft diensten op het gebied van Veiligheidscoördinatie.De arbeidswereld, zowel op tijdelijke als mobiele werven als binnen bedrijven, is een risicovolle omgeving, daarom moet veiligheid hier prioritair zijn.

Onze ervaring op het gebied van de veiligheid op het werk en de werven in de bouwsector, industrie, wegenwerken en telecommunicatie geeft ons de mogelijkheid advies te verlenen en in te gaan op uiteenlopende verzoeken om advies waarin de veiligheid is geïntegreerd.

Deskundige inspectie, zeer snel gerapporteerd en vriendelijk personeel. Bedankt Jempy voor het snelle werk. Wij raden Bovecoo absoluut aan!
Franck & Els

Kom direct in contact met onze veiligheids expert Jempy en vraag een gratis expertise aan  +32471738270

 

Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte!