Al 7 jaar tevreden klanten die wij met succes de Health and Safety Coördinatie op werf verzorgen

Waarom een EPB verslaggeving?

De EPB verslaggeving – voluit Energieprestatieregelgeving – wil het energiegebruik van panden en de installaties die zich hierin bevinden tot een minimum te beperken. Hoe beter een woning scoort, hoe beter het algemene comfort voor de bewoners van het pand.

EPB verslaggeving is sinds 1 januari 2006 verplicht voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten waarvoor een stedenbouwkundige vergunning moet worden aangevraagd. De regels waaraan moet worden voldaan, werden vastgelegd in het EPB decreet van 2006 en al zijn wijzigingen nadien. De EPB normen worden steeds strenger. En dat is maar goed ook want vanaf 2021 moet iedere nieuwbouwwoning in Europa bijna energie neutraal (BEN) zijn.

Bovecoo als verslaggever

We begrijpen maar al te goed het belang van een goed geïsoleerde woning en een gecontroleerde ventilatie. Wenst u dus een betrouwbare en vakbekwame partner voor uw EPB verslaggeving? Dan bent u bij Bovecoo aan het juiste adres. Het is mogelijk om vrijblijvend met ons contact op te nemen via de telefoon of een offerte aan te vragen via het onderstaande formulier.

Met spoed een EPB verslaggeving nodig? Bel direct: +32471738270

Over Bovecoo

Actief sinds 2014 op het hele nationale grondgebied wat betreft diensten op het gebied van Veiligheidscoördinatie.De arbeidswereld, zowel op tijdelijke als mobiele werven als binnen bedrijven, is een risicovolle omgeving, daarom moet veiligheid hier prioritair zijn.

Onze ervaring op het gebied van de veiligheid op het werk en de werven in de bouwsector, industrie, wegenwerken en telecommunicatie geeft ons de mogelijkheid advies te verlenen en in te gaan op uiteenlopende verzoeken om advies waarin de veiligheid is geïntegreerd.

Deskundige inspectie, zeer snel gerapporteerd en vriendelijk personeel. Bedankt Jempy voor het snelle werk. Wij raden Bovecoo absoluut aan!
Franck & Els

Kom direct in contact met onze veiligheids expert Jempy en vraag een gratis expertise aan  +32471738270

 

Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte!