Al 7 jaar tevreden klanten die wij met succes de Health and Safety Coördinatie op werf verzorgen

Waarom een EPC keuring laten uitvoeren?

Bij een een EPC keurig wordt de woning geïnspecteerd met als doel de energieprestatie van de woning vast te stellen. Van deze inspectie wordt EPC attest opgesteld, ook wel energieprestatiecertificaat genoemd.

In het EPC attest staat een energiescore vermeld waaruit valt at te leiden hoe energiezuinig de woning is. Potentiële kopers of huurders van woonruimte kunnen op basis van deze score een goede inschatting maken van de te verwachten energiekosten.

Hoe verloopt de keuring?

De energiedeskundige van Bovecoo komt op een afgesproken tijdstip bij je langs. Indien er geen bouwplannen aanwezig zijn dan zal de deskundige de volledige woning gaan opmeten. Ook de maten van ramen en deuren worden nauwkeurig bepaald. Hierna zal de expert de volgende zaken inspecteren: de verwarmingsinstallatie, ventilatiesysteem, isolatie en warmwaterproductie. De deskundige noteert tijdens de inspectie allerlei gegevens zodat hij deze later op kantoor in een computersysteem kan invoeren. Hieruit volgt dan het definitieve EPC attest. Je hebt dit attest nodig vanaf het moment dat je een woning te koop of te huur aanbiedt.

EPC keuring nodig met spoed? Bel dan direct: +32471738270

Over Bovecoo

Actief sinds 2014 op het hele nationale grondgebied wat betreft diensten op het gebied van Veiligheidscoördinatie.De arbeidswereld, zowel op tijdelijke als mobiele werven als binnen bedrijven, is een risicovolle omgeving, daarom moet veiligheid hier prioritair zijn.

Onze ervaring op het gebied van de veiligheid op het werk en de werven in de bouwsector, industrie, wegenwerken en telecommunicatie geeft ons de mogelijkheid advies te verlenen en in te gaan op uiteenlopende verzoeken om advies waarin de veiligheid is geïntegreerd.

Deskundige inspectie, zeer snel gerapporteerd en vriendelijk personeel. Bedankt Jempy voor het snelle werk. Wij raden Bovecoo absoluut aan!
Franck & Els

Kom direct in contact met onze veiligheids expert Jempy en vraag een gratis expertise aan  +32471738270

 

Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte!