Al 7 jaar tevreden klanten die wij met succes de Health and Safety Coördinatie op werf verzorgen

Waarom veiligheidscoördinatie?

Als er twee of meer aannemers tegelijk of na elkaar ingeschakeld worden, is het verplicht om een veiligheidscoördinator aan te stellen. De grootte van de werf, het aantal werknemers op de werf of het aantal gepresteerde manuren is verder niet van invloed.

Sinds het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 is het verplicht een veiligheidscoördinator in te schakelen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Zijn rol is om te zorgen voor de planning van veiligheidsmaatregelen op de hele bouwplaats. Hij oefent deze verantwoordelijkheid uit in plaats van de projecteigenaar.

Coördinatie voor particulieren

Sinds enkele jaren verzorgen wij met succes de Health and Safety Coördinatie op werf voor diverse architecten, promotors en particulieren. Ze vertrouwen ons opdrachten toe voor de realisatie van eengezinswoningen, appartementsgebouwen, renovaties en uitbreidingen.

Bij Bovecoo bieden wij u een kwaliteitsvolle dienstverlening aan op basis van ervaring op het terrein en voortdurende bijscholing.

Op technisch niveau hebben wij ruime ervaring en kennis van bouwwerven in de verschillende sectoren van de bouw, de industrie, de burgerlijke bouwkunde en de telecommunicatie. Onze dynamiek stelt ons in staat om in te grijpen op het hele nationale grondgebied.

Om een goede coördinatie en communicatie te garanderen, biedt Bovecoo een duidelijk, gedetailleerd en vrijblijvend aanbod van diensten in overeenstemming met uw budget. Een all-in prijs speciaal voor particulieren.

Voor meer informatie, aarzel niet en neem contact met ons voor een vrijblijvende gratis adviescall.

Veiligheid is onze prioriteit!

Actief sinds 2014 op het hele nationale grondgebied wat betreft diensten op het gebied van Veiligheidscoördinatie.De arbeidswereld, zowel op tijdelijke als mobiele werven als binnen bedrijven, is een risicovolle omgeving, daarom moet veiligheid hier prioritair zijn.

Onze ervaring op het gebied van de veiligheid op het werk en de werven in de bouwsector, industrie, wegenwerken en telecommunicatie geeft ons de mogelijkheid advies te verlenen en in te gaan op uiteenlopende verzoeken om advies waarin de veiligheid is geïntegreerd.

Wat enkele van onze klanten zeggen

Joep
Deskundige inspectie, zeer snel gerapporteerd en vriendelijk personeel. Bedankt Jempy voor het snelle werk. Wij raden Bovecoo absoluut aan! !
Franck & Els
ai-gezicht-vrouw
Zeer correct bedrijf. Bij ons de volledige coördinatie gedaan en alles tot in de puntjes geregeld! Bedankt Bovecoo en Jempy!
Nancy
gezicht-site
Super goede mensen, alles wat betreft riolering ; EPB en EPC laten doen. Geen enkel moment iets moeten zelf regelen. Prijs kwaliteit aan te raden voor iedereen!
Marc & Debby

Vraag een gratis expertise aan

 

Onze experts brengen jou gratis een bezoek en delen tijdens het expertise gesprek hun vrijblijvend advies. Onze klanten geven aan dat ze na het gesprek met betere ideeën aan de slag kunnen gaan.